⚠️ Atenció! ⚠️

Ajornem el concert d’Ana Tijoux d’aquest dissabte 10 de juliol al Vibra Festival. L’esdeveniment es realitzarà finalment el proper 16 d’octubre a la Sala Stroika, en el marc de l'Estepa Mediterrània de Manresa. La decisió ha estat presa per mutu acord entre l’organització del festival, l’artista i la seva oficina de management.

L’entrada actual serà vàlida per la nova data. Podeu gestionar la devolució d'aquesta durant les properes dues setmanes, escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ANA TIJOUX

Ana Tijoux és una cantautora, cantant i MC franco-xilena. Nascuda a França a 1977, és filla de dos exiliats xilens que van marxar durant l’ascens del règim de Pinochet durant el cop militar de 1973, el que ha deixat una petjada en la seva carrera, marcada per una sensibilitat especial per temes polítics i socials. Precisament és àmpliament coneguda per aquesta voluntat d'enfrontar-se a la injustícia i pel seu compromís amb la no-violència.

Té desenes de nominacions a diversos premis com els MTV, 40 Principals, Indie Music Awards i compta amb vuit als Grammy (tant els llatins com els anglos), convertint-se en la dona xilena amb més candidatures a aquests premis. En 2015 va aconseguir fer-se amb el primer lloc en les categories de Millor Artista de l'any, Millor Àlbum de l'any, Millor Cançó de l'any, i Millor Artista de Música Urbana dels Premis Prémer, amb el seu quart àlbum com a solista "Vengo". Una perfecta fusió dels ritmes urbans i el hip-hop amb el folklore andí d'arrel.

EL KIWI & FLOR INZA

Una aliança d’escàndol la de El Kiwi & La Flor Inza, que acaben de començar les seves andades junts. Dos artistes amb àmplia experiència prèvia que ara s’alien per presentar i donar-li recorregut als temes que han compost junts. Tot allò a ritme de de rumba amb tocs de reggae i pop. Preparats per veure com revolucionen a tothom quan es pujen a l’escenari. 

  • DATA: CONCERT AJORNAT // 16 D'OCTUBRE (SALA STROIKA)

  • ENTRADA: 18€

  • LLOC: SALA STROIKA MANRESA

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 6 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DE TOTA LA INFORMACIÓ I NOVETATS SOBRE EL FESTIVAL.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat