CONCERT DE ROBA ESTESA - SUSPÈS

Per causes mèdiques, aliens a l’organització del Vibra Festival, queda suspès el concert de Roba Estesa, programat per aquest dissabte 25 de juliol.

Les entrades es retornaran per la mateixa via per la qual es va realitzar la compra.

Moltes gràcies per la comprensió. Lamentem molt les molèsties!

  • DATA: DISSABTE 25 DE JULIOL // OBERTURA DE PORTES 20:00

  • ENTRADA: ANT. 15€ / TAQ. 18€

  • LLOC: PATI DEL PALAU FIRAL DE MANRESA

ROBA ESTESA

INICI DEL CONCERT 22:15

Guanyadores del Premi Sons de la Mediterrània 2015 (Grup Enderrock), de quatre categories de PREMIS ENDERROCK, tres per votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk per Descalces (Coopula Records) i millor cançó de folk per “Viu”) i un de la crítica al millor disc revelació atorgat del seu disc de debut, Descalces.

Aterran al VIBRA FESTIVAL amb DESGLAÇ (Coopula Records), un disc amb 12 temes que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col·lectivitat. Des d’un punt de vista més macro, conviden a l’inici d’una revolució col·lectiva des de les individualitats particulars. Desglaç (Coopula, 2018) és una oda a la col·lectivitat, és coincidir en l’acte d’empoderament i en l’experiència del fet d’alliberar-se.

BLUEBELL DUET

INICI DEL CONCERT 20:45

Bluebell Duet és un grup manresà que neix l'any 2018 com a duet de versions de jazz, pop, bossa nova en format guitarra i veu. L´any següent s'embarquen a presentar-se al concurs Llumplugged, del qual en resulten guanyadors. És llavors quan decideixen començar a escriure i compondre els seus propis temes. L'any 2020 publiquen el seu primer àlbum titulat: Face Uncovered, on hi  trobem 12 temes de diferents estils, textures i sensacions. 
 
Laura Poulain i Eric Sans, juntament amb Oscar Martínez i Miquel Pinazo ens presentaran el seu primer disc “Face Uncovered”

D’acord amb la normativa, permetrem que nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts amb un màxim de 10 persones. En aquest cas han de comprar l’entrada de forma conjunta, si no es realitza la compra de forma conjunta no podreu estar junts.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment.

Les entrades són nominals i es important que coincideixi amb la persona que assisteixi al concert per tal de mantenir un registre d’assistents tal i com exigeixen les autoritats sanitàries.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DE TOTA LA INFORMACIÓ I NOVETATS SOBRE EL FESTIVAL.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos.

© 2020 · Cases de la Música // www.casadelamusica.cat